CO2 laser Engraver Jeung Table Motorized

  • Timer dimekarkeun Carver Smart software sarta gerak controller jeung-speed tinggi algoritma gerak interpolasi pikeun ngahontal speed tinggi na kerja stabil.
    Timer dimekarkeun Carver Smart software sarta gerak controller jeung-speed tinggi algoritma gerak interpolasi pikeun ngahontal speed tinggi na kerja stabil.
  • Rojongan Ethernet (10 / 100m) jeung transmisi USB2.0, laju maksimum nyaéta 12M, pangpanjangna 5m kajauhan.  efisiensi tinggi na euweuh sinyal menyimpang dina pangiriman jarak panjang.
    Rojongan Ethernet (10 / 100m) jeung transmisi USB2.0, laju maksimum nyaéta 12M, pangpanjangna 5m kajauhan. efisiensi tinggi na euweuh sinyal menyimpang dina pangiriman jarak panjang.
  • Rojongan waktu gawé sawangan sarta ukiran recovery interruptible sanggeus kakuatan-pareum.
    Rojongan waktu gawé sawangan sarta ukiran recovery interruptible sanggeus kakuatan-pareum.
  • Ngarojong tampilan dinamis tina lintasan jeung koordinat titik, real-time tampilan lagu karya.
    Ngarojong tampilan dinamis tina lintasan jeung koordinat titik, real-time tampilan lagu karya.
  • Husus dirancang jeung ngonpigurasi kakuatan-disetir ngangkat platform ngajadikeun eta gampang pikeun nasabah ka usik na ngukir bahan nu mibanda ketebalan béda.
    Husus dirancang jeung ngonpigurasi kakuatan-disetir ngangkat platform ngajadikeun eta gampang pikeun nasabah ka usik na ngukir bahan nu mibanda ketebalan béda.
  • Pilihan alat usaha Rotary profésional pikeun ukiran atawa motong éta produk cylindrical.
    Pilihan alat usaha Rotary profésional pikeun ukiran atawa motong éta produk cylindrical.
3%

    spésifikasi

     

    model CMA6040KⅡ CMA1080K CMA1390K
    Version Palasik
    kakuatan laser (W) 60~130
    Lifting Height(mm) 315 150 245
    Gawe bareng wewengkon (mm) 600×400 1000×800 1300×900
    Over dimension(mm) 1850×920×1100 1750×1450×1150 2200×1560×1250
    Machine weight(Kg) 260 450 410
    Speed ​​(m / mnt) 0-30
    tegangan suplai 220-240V,50/60Hz
    lingkungan gawé Hawa 5-40 ℃ Humility5-80% Bersih, lebu kirang

     

    model CMA0604-KA CMA1008-KA CMA1309-KA
    Version Version 1.0
    kakuatan laser (W) 60~130
    Lifting Height(mm) 200-300
    Gawe bareng wewengkon (mm) 600×400 1050×800 1380×950
    Over dimension(mm) 1540×1050×1100 1825×1580×1080 1980×1750×1090
    Machine weight(Kg) 420 525 640
    Speed ​​(m / mnt) 0-30
    tegangan suplai 220-240V,50/60Hz
    lingkungan gawé Hawa 5-40 ℃ Humility5-80% Bersih, lebu kirang

    aplikasi

    bahan non-logam kawas kai, keretas, kulit, lawon, bulu, plastik, karét, jeung plexiglass, jsb

    video

    Control kualitas

    • inspeksi kualitas Feed (IQC)

      Nedunan inspeksi ketat tur inspeksi on sakabeh produk na bahan baku disadiakeun ku suppliers
    • Prosés Inspection (IPQC / PQC)

      kadali kualitas ketat ti ngawitan produksi pikeun prosés manufaktur rengse
    • inspeksi inbound (FQC)

      Sateuacan produk rengse ditunda kana gudang, nurutkeun standar pamariksaan, anu "urutan produksi" mawa kaluar inspeksi kualitas panghadena jeung kontrol.

    Taros Kami

    Alat-alat petik, model Industri custom, solusi prosés laser, proofing bébas
  1. captcha