• Puseur produk
    Puseur produk
  • Profil Perusahaan
    Profil Perusahaan
  • parusahaan Tour
    parusahaan Tour
  • video Center
    video Center
  • sampel Tembongkeun
    sampel Tembongkeun
  • News Center
    News Center
  • CO2 Mesin laser motong

    CO2 Mesin laser motong

    Utamana dipaké pikeun kai, keretas, kulit, acrylic, plastik, karét, awi jeung bahan non-logam lianna.
  • -Kakuatan tinggi Serat laser Mesin motong

    -Kakuatan tinggi Serat laser Mesin motong

    precision tinggi, respon gancang, operasi stabil, struktur geus aman tur dipercaya, mibanda sababaraha gagal sarta efisiensi tinggi.
  • Pertengahan kakuatan Serat laser Mesin motong

    Pertengahan kakuatan Serat laser Mesin motong

    bahan logam scuh sakumaha stainless steel, baja karbon, alloy aluminium, titanium alloy, kuningan, tambaga beureum jsb
  • Laser Markinging Mesin

    Laser Markinging Mesin

    kakuatan stabil laser, speed nyirian tinggi, hasilna nyirian alus, efficieny, cocog pikeun produksi masal.
  • Mesin laser ukiran

    Mesin laser ukiran

    Utamana cocog pikeun ngolah rupa individualized kayaning kartu bisnis, hadiah, kartu ucapan, jeung sajabana
  • Laser las Mesin

    Laser las Mesin

    Lumaku pikeun bahan: stainless steel, baja karbon, lambar galvanized, kuningan, plat alloy aluminium sarta logam lianna

Keur naon urang ngalakukeun

Gd HAN'S YUEMING laser Grup CO., LTD,

cabangna Shenzhen Han urang laser Téhnologi Co., Ltd

(Kode stock: 002008), mangrupakeun perusahaan hi-tech anu manufactures mesin laser sarta museurkeun kana Panalungtikan & Development tambah jual produk laser industri. Lokasina di Songshan Lake Baraya tech Industrial Parabot Development, dikurilingan ku usaha hi-tech sahiji Top 500, Han urang Yueming laser geus ngembangkeun steadily jeung kauntungan ku rupa-rupa IT na Baraya tech dawam di Guangzhou, Shenzhen, Hong Kong, kitu ogé kamajuan Dongguan di manufaktur nu,

Aplikasi industri

  • Bungkusan & Printing

    Bungkusan & Printing

  • Iklan & Kado

    Iklan & Kado

  • cahaya

    cahaya

  • Sapatu & Kantong

    Sapatu & Kantong

  • Metal & Plastik

    Metal & Plastik

  • Tekstil & Garment

    Tekstil & Garment

  • Equipment automation

    Equipment automation

  • Éléktronik & Applicance

    Éléktronik & Applicance

wartos

FAQ

  • ngeunaan Service

    Urang nyadiakeun customer jeung nguji bahan haratis?

    Bisa nyadiakeun nasabah jeung nguji bébas tina bahan maranéhanana atawa produk. insinyur urang baris nguji hasil pangalusna tina motong, ukiran atawa nyirian. Parameter nguji, gambar nu lengkep, nguji laporan sarta video bisa dikirim pikeun rujukan customer urang.
  • Émbaran pameran

    123rd Canton Fair Phase | GuangZhou 2018

    pamingpin bisnis Daliang Shunde sumping ka didatangan, nalungtik sarta tukeur jeung kami di markas Dongguan urang. Timbalan General Manajer of Han urang Yueming laser Grup Zhuofei warmly narima tamu sarta miboga paguneman di-jero.
  • Émbaran téhnologi

    LED mesin tanda laser motong --- The rusiah tina hiji warung kawentar

    pamingpin bisnis Daliang Shunde sumping ka didatangan, nalungtik sarta tukeur jeung kami di markas Dongguan urang. Timbalan General Manajer of Han urang Yueming laser Grup Zhuofei warmly narima tamu sarta miboga paguneman di-jero.

Naha Pilih Han urang Yueming laser Grup

  • D kakuatan kuat R &

    156 patén-patén 80 klaster produk utama Singkronkeun téhnologi canggih internasional
  • System manajemén kualitas ketat

    kadali kualitas dina sakabeh ngahasilkeun manajemén jéntré ilmiah processing pinuh
  • tailored

    Diimpor precision alat ngolah produksi tailored parabot laser industri paling praktis
  • Service rusuh

    200 jasa outlet jasa miara 24-jam di sakuliah dunya 100 tutumpakan layanan palanggan