Лице во лице, срце до срцето на 7-симпозиум за персоналот на успешно

ПО YUEMING LASER GROUP Хан

Пост на: 2019/05/11

VIEWS 1,308 Times

    Сподели на:

1517022083639194

За да се разбере целосно на работата и статусот во живо на нашите вработени, и да се подобри управувањето ефикасност на компанијата и да се зајакне ефикасна комуникација помеѓу вработените и менаџерите, на 7-ми симпозиум на YueMing Ласерски група Хан се одржа на 21 октомври 2017 во групата штаб. 

1517022083679828

 

Генералниот директор на групата JingSong Zhuo и високиот менаџмент од различни оддел присуствуваше на состанокот. И претставникот на вработените беа поканети да се комуницира со нив лице в лице искрено. 

1517022084140469

1517022084378043

На средбата, секој претставник вработените од различни оддел зборуваше отворено за управување, работна средина, обука на компанијата, забава живот и социјална помош на персоналот и направи препорака за тоа. 

1517022084699162

1517022085993584

Нашиот генерален менаџер зеде своите совети за срцето и го стави напред најдобро решение веднаш. и вети дека ќе обезбеди соодветна решение наскоро на проблем кој не може да се реши веднаш .На атмосфера на состанокот е многу добра. 

1517022085398856

По средбата, ние имавме вечера заедно и видов комедија филм заедно. Имавме многу добар пат тој ден. 

 1517022085452721