Двоен шефовите Ласерски машина за сечење

 • на
  Машина "надградба на верзија" се интегрира различни помошната машина моќ на трупот на авионот, унифициран контрола, рачките и брави на врати се ергономски дизајниран и огромниот помошни машина резерва кутија дизајн на задниот дел на машината го прави на корисникот на-сајт помошни машина поставување повеќе разумни, целосно ги исполнуваат барањата за управување 6S;
 • Опремени со YM Ласерски самостојно развиени Smart Издлаби софтвер и контролор, донесува голема брзина движење интерполација алгоритам за да се постигне брз и стабилен перформанси;
  Опремени со YM Ласерски самостојно развиени Smart Издлаби софтвер и контролор, донесува голема брзина движење интерполација алгоритам за да се постигне брз и стабилен перформанси;
 • Поддршка Ethernet (10 / 100M) и пренос на USB 2.0;
  Поддршка Ethernet (10 / 100M) и пренос на USB 2.0;
 • Поддршка динамичен приказ кој ќе се покаже на процесот патот и да се координираат точка, во реално време приказ работа патека;
  Поддршка динамичен приказ кој ќе се покаже на процесот патот и да се координираат точка, во реално време приказ работа патека;
 • Поддршка работно време преглед и interruptible обновување гравирање по исклучување;
  Поддршка работно време преглед и interruptible обновување гравирање по исклучување;
 • Support laser spot compensation (inward contraction and outward extension), the laser cutting Path optimization can be done on software;
  Support laser spot compensation (inward contraction and outward extension), the laser cutting Path optimization can be done on software;
 • Modular design can be equipped with different functions which make smaller size and less shipping cost.
  Modular design can be equipped with different functions which make smaller size and less shipping cost.
3%

  спецификација

   

  модел CMH1008-T-A CMH1206-T-A CMH1309-T-A CMH1610-T-A CMH1612-T-A
  Version Upgraded version
  Laser Power (W) 60-180 As appropriate
  ласерски глава двојно
  Работна површина ( мм) 900*800 1100*600 1200*900 1500*1000 1500*1200
  Over Dimension (мм) 2020*1580*1100 1970*1380*1100 1900*1700*1100 2220*1780*1100 2220*2230*1100
  Тежина (кг) 345 345 385 410 515
  Speed( m/min) 0-30
  Supply Voltage  AC220-240V 50/60Hz
  Работна средина Чиста, помалку прашина Температура: 5-40 ℃, Влажност: 5% -80%

   

  модел CMA960T CMA1390T CMA1313T CMA1610T CMA1810T CMA2010T
  Version класичен
  Laser Power (W) 60-180 As appropriate
  ласерски глава двојно
  Работна површина ( мм) 800*600 1200*900 1200*1300 1500*1000 1700*1000 1900*1200
  Over Dimension (мм) 1500*1160*1170 1900*1560*1110 2040*1900*1050 2200*1690*1175 2400*1690*1175 2600*1840*1060
  Тежина (кг) 239 340 410 420 438 490
  Speed( m/min) 0-30
  Supply Voltage  AC220-240V 50/60Hz
  Работна средина Чиста, помалку прашина Температура: 5-40 ℃, Влажност: 5% -80%

  апликација

  Неметални материјали како дрво, хартија, епоксидна смола, акрилни, пластика, гума и бамбус, итн

  Видео

  контрола на квалитет

  • квалитет на храна инспекција (IQC)

   Изведување на строга контрола и инспекција на сите производи и суровински материјали обезбедени од страна на снабдувачите
  • Инспекција Постапка (IPQC / PQC)

   Строга контрола на квалитетот од почетокот на производството на готовиот процесот на производство
  • Влезна надзор (FQC)

   Пред готовиот производ се става во складирање, во согласност со стандардот на инспекцискиот надзор, "производство цел" спроведува сеопфатна контрола на квалитетот и контрола.

  Контактирајте не

  Опрема за котација, индустријата сопствени модели, ласерски процес решенија, слободна бесплатен
 1. captcha

 2. Leave Your Message: