Sheet & Tube Serat Laser Cutter

  • Gantry pindho rak & pinion, pindho sistem servo motor drive, MHMD kanthi torsi gedhe, kanggo njamin efficiency produksi luwih.
    Gantry pindho rak & pinion, pindho sistem servo motor drive, MHMD kanthi torsi gedhe, kanggo njamin efficiency produksi luwih.
  • Kanthi pneumatic Chuck poto-centering, nampa simetris clamping pindho sawijining tanpa melu-melu manual lan imbuhan.
    Kanthi pneumatic Chuck poto-centering, nampa simetris clamping pindho sawijining tanpa melu-melu manual lan imbuhan.
  • sasis intensif karo rigidity dhuwur wis dhuwur tliti lan stabilitas èfèktif mbusak kejut ing nglereni-kacepetan dhuwur.
    sasis intensif karo rigidity dhuwur wis dhuwur tliti lan stabilitas èfèktif mbusak kejut ing nglereni-kacepetan dhuwur.
  • Diimpor gedhe mesin Gantry panggilingan, tempering perawatan lan geter tuwa kanggo ngilangke stress, akurasi geometris sawijining ing 0.03mm.
    Diimpor gedhe mesin Gantry panggilingan, tempering perawatan lan geter tuwa kanggo ngilangke stress, akurasi geometris sawijining ing 0.03mm.
  • Crossbeam sing digawe liwat drawing lan proses pagawean, entheng, rigidity dhuwur, kinerja dhuwur dinamis.
    Crossbeam sing digawe liwat drawing lan proses pagawean, entheng, rigidity dhuwur, kinerja dhuwur dinamis.
  • sistem nglereni laser profesional saka logam sheet lan Processing pipe, karo fungsi saka tata Graphic lan landhep sudhut ngalusake, nampa kacepetan tindikan dhuwur lan menehi, kepala nglereni bisa nemokake sheet metal pinggiran lan tengah pipe otomatis.
    sistem nglereni laser profesional saka logam sheet lan Processing pipe, karo fungsi saka tata Graphic lan landhep sudhut ngalusake, nampa kacepetan tindikan dhuwur lan menehi, kepala nglereni bisa nemokake sheet metal pinggiran lan tengah pipe otomatis.
  • struktur Integrated, tata letak sakabèhé iku kompak, cukup lan kurang papan.
    struktur Integrated, tata letak sakabèhé iku kompak, cukup lan kurang papan.
  • Jerman IPG laser generator wis efficiency wall-plug dhuwur liwat 30%, nemen nyimpen daya lan nampa efficiency paling.
    Jerman IPG laser generator wis efficiency wall-plug dhuwur liwat 30%, nemen nyimpen daya lan nampa efficiency paling.
3%

    Keterangan

     

    model CMA1530C-GD
    jinis laser serat laser
    Laser Power (W) 500-2000
    Watesan saka pipa (mm) Watesan saka pipa (Ø10-Ø150) × 6000 (Ø20-Ø220) x6000 (Opsional)
    Bobot (KG) 5000
    kacepetan maksimum (m / min) 60m / min
    akurasi posisional ± 0.03mm / 1000mm
    ndelehne akurasi ± 0.02mm / 1000mm
    percepatan maksimum 0.8G
    daya Gross (KW) 23
    Sakabèhé Ukuran (mm) 8000 * 3000 * 2300

    aplikasi

    bahan logam kayata baja karbon, Stainless, alloy Aluminium, alloy Titanium, galvanize sheet, Kuningan, Red kuningan dll

    video

    Quality Control

    • pengawasan kualitas Feed (IQC)

      Nindakake pengawasan ketat lan pengawasan ing kabeh produk lan bahan mentahan diwenehake dening supplier
    • Proses pengawasan (IPQC / PQC)

      kontrol kualitas ketat saka wiwitan produksi kanggo proses Manufaktur rampung
    • pengawasan Inbound (FQC)

      Sadurunge prodhuk rampung sijine menyang panyimpenan, miturut standar pengawasan, ing "supaya produksi" kaleksanane metu pengawasan kualitas lengkap lan kontrol.

    Contact Us

    Peralatan petik, model industri adat, solusi proses laser, proofing free
  1. captcha