19 China South Int'l Sewing Machinery Sales Show

BY HAN'S YUEMING Laser GROUP

POST ON: 2019-05-14

VIEWS 1,655 Times

    Share TO:

1522056631505756
Expo Info
Exhibition wektu: Saka 27th Maret kanggo 30 Maret, 2018
Booth No .: CJ09
Exhibition ajang: Guangdong Modern Exhibition Center International (DongGuan)
Kontak: 0769-89838888 / + 86 18826950666

Pameran Model
MC180-D-C Tri-axial Dynamic CO2 Laser Marker
1522056658688990

Aplikasi: Cocog kanggo Gambar engraving lan punching ing kabeh jinis serat tekstil.

1522056991278242

CMA1605C-DF-FA Double Kepala Bedo Laser Kain Cutting Machine

1522056755838829

Aplikasi: laser nglereni meh kabeh kain saka industri sewing .Ing kepala pindho bisa Cut pola beda asynchronously lan sistem nyarang bisa nyarang ing tingkat praktis dhuwur ing wektu cendhak.

1522056797644537

CMA1610-FV-E

Format gedhe Laser Cutter karo kamera

1522056828258109

Aplikasi: Khusus sing dirancang kanggo textile lan industri sandhangan, koper lan industri Shoemaking sing kudu posisi kamera nglereni materi format gedhe.

1522056844945671

CMA1610-FET     Auto Feed Double-head Fabric Laser Cutte

1522056865983624

Aplikasi: nglereni lan hollowing-metu kabeh jinis kain tekstil. Teknologi movable sirah pindho laser bakal Processing independen kang bakal irit wektu nemen.

1522056991278242