Pasuryan kanggo pasuryan, Heart to Heart-ing simposium 7th ing Staff pungkasan kasil

BY HAN'S YUEMING Laser GROUP

POST ON: 2019-05-11

VIEWS 1,294 Times

    Share TO:

1517022083639194

Mangertos karya lan status urip Staff kita, lan kanggo nambah efficiency manajemen perusahaan lan ngiyataken komunikasi efektif antarane Staff lan Managers, ing simposium 7 Han kang YueMing Laser Group dianakaké ing Oct 21th, 2017 in Group markas. 

1517022083679828

 

The General Manager grup JingSong Zhuo lan manajemen senior saka departemen beda dirawuhi patemon. Lan wakil Staff padha diundang kanggo komunikasi karo wong-wong mau adu tenanan. 

1517022084140469

1517022084378043

Ing patemon, saben wakil Staff saka departemen beda ngedika bebas bab Manajemen, lingkungan apa, latihan perusahaan, urip hiburan lan kesejahteraan Staff lan digawe rujukan iku. 

1517022084699162

1517022085993584

manager umum kita njupuk saran kanggo jantung lan sijine nerusake ing solusi sing paling apik langsung. lan prajanji kanggo nyedhiyani solusi sing tepat rauh kanggo masalah sing ora bisa ditanggulangi tengen adoh .Ing atmosfer saka patemon iku apik banget. 

1517022085398856

Sawise patemon, kita kedah nedha bengi lan weruh film komedi bebarengan. Kita wis wektu apik banget dina. 

 1517022085452721