• Pusat Product
    Pusat Product
  • Gambar Company
    Gambar Company
  • Company Tour
    Company Tour
  • video Center
    video Center
  • Sample Show
    Sample Show
  • News Center
    News Center
  • CO2 Machine Laser Cutting

    CO2 Machine Laser Cutting

    Utamané dipigunakaké kanggo kayu, kertas, kulit, acrylic, plastik, karet, pring lan bahan non-logam.
  • -Daya dhuwur Serat Laser Machine Cutting

    -Daya dhuwur Serat Laser Machine Cutting

    dhuwur tliti, cepet nanggepi, operasi stabil, struktur aman lan dipercaya, karo sawetara gagal lan efficiency dhuwur.
  • Mid-daya Serat Laser Machine Cutting

    Mid-daya Serat Laser Machine Cutting

    bahan logam scuh minangka stainless steel, baja karbon, aluminium, titanium alloy, tembaga, kuningan abang etc.
  • Laser Markinging Machine

    Laser Markinging Machine

    daya stabil laser, kacepetan menehi dhuwur, asil menehi apik, efficieny, cocok kanggo produksi massa.
  • Machine Laser Engraving

    Machine Laser Engraving

    Utamané cocok kanggo proses nggoleki individualized kayata bisnis SIM, peparingé, Salam SIM, etc.
  • Laser Welding Machine

    Laser Welding Machine

    Ditrapake kanggo bahan: stainless steel, baja karbon, sheet galvanized, Kuningan, piring aluminium lan logam

Apa ta

GD HAN'S YUEMING Laser GROUP CO., LTD,

anak perusahaan Shenzhen Han kang Laser Technology Co., Ltd

(Code stock: 002008), iku perusahaan hi-tech kang pabrik mesin laser lan fokus ing Research & Development plus sade produk laser industri. Dumunung ing Songshan Lake Hi-tech Industrial Zone Development, diubengi dening Enterprises hi-tech Top 500, Han kang Yueming Laser wis dikembangaké ajeg lan keuntungan dening warna IT lan Hi-tech sumber daya manungsa ing Guangzhou, Shenzhen, Hong Kong, uga advancement Dongguan kang Manufaktur,

Aplikasi Industry

  • Packaging & Printing

    Packaging & Printing

  • Advertising & Gifts

    Advertising & Gifts

  • Lighting

    Lighting

  • Sepatu & Bag

    Sepatu & Bag

  • Metal & Plastic

    Metal & Plastic

  • Textile & Garment

    Textile & Garment

  • Equipment Automation

    Equipment Automation

  • Elektronik & Applicance

    Elektronik & Applicance

News

FAQ

  • About Service

    Aja kita nyedhiyani customer karo testing materi kanggo free?

    Kita bisa nyedhiyani customer karo testing free materi utawa produk. engineer Kita bakal nyoba asil paling nglereni, engraving utawa menehi. Paramèter testing, gambar rinci, testing laporan lan video bisa dikirim kanggo referensi customer kang.
  • Informasi Exhibition

    123rd Canton Fair Phase | Guangzhou 2018

    pemimpin bisnis Daliang Shunde teka kanggo ngunjungi, neliti lan ijolan karo kita ing markas Dongguan kita. Wakil Manager of Han kang Yueming Laser Group Zhuofei becik nampa tamu lan wis obrolan ing-ambane.
  • Informasi Teknologi

    LED mesin tandha laser nglereni --- Ing rahasia saka toko misuwur

    pemimpin bisnis Daliang Shunde teka kanggo ngunjungi, neliti lan ijolan karo kita ing markas Dongguan kita. Wakil Manager of Han kang Yueming Laser Group Zhuofei becik nampa tamu lan wis obrolan ing-ambane.

Napa Pilih Han kang Yueming Laser Group

  • D kekuatan kuwat R &

    156 paten 80 kelompok-kelompok produk utama Nyelarasake majeng teknologi internasional
  • SISTEM MANAJEMEN kuat kualitas

    kontrol kualitas ing kabèh prodhuksi Manajemen rinci Scientific Processing lengkap
  • ngarang

    Diimpor tliti peralatan Processing produksi Ngarang peralatan laser industri paling praktis
  • SERVICE Cepet

    200 layanan stopkontak layanan ngrawat 24-jam donya 100 kendaraan layanan customer